Exotiska växter i Skandinavien

Svar: Koldioxidutsläpp & tillväxt

Istider med låga temperaturer har ju kommit och gått. Både före och efter dinosaurierna. Koldioxiden har varit högre och lägre. Att Al Gore var sponsrad av företag med direkt koppling till oljeindustrin nämns sällan, men de e ju ointressant vilka som sponsras av vad. Folk har olika agendor med att sprida information. Och regeringar i alla länder har väl sen jesus gick i kortbyxor sett om sitt eget hus framför folket!? Allt fungerar så bra när alla tycker lika hehe men folk gör ju tyvärr inte det... och tur är äl det kanske?

Se bara på senaste "Jag gillar olika" vågen som drog över landet i ett försök att smutskasta(?) SD. Gillar man olika så gillar man väl även nazister, rasister, fascister etc. Men de tänkte man inte på.

Vad man försökte forsera fram hysteriskt va ju co2-skatt i hela världen. De som skrek högst om detta var de rikaste länderna med USA i spetsen. Ledda av Al Gore och IPCC´s i många avseenden förfalskade rapport. Man gav ju tom dom Nobels fredspris???? haha Sen fixa man snabbt fram ett möte i Danmark där det skulle klubbas igenom att co2-skatt skulle införas av alla länder. Vilka som skulle betala vad ville USA bestämma om. haha Vem tjänar på sånt här kan man ju fråga sig?

Om nu USA brydde sig så mycke om miljön, varför skrev dom inte på kyotoavtalet? Supermakten står i dag för en fjärdedel av alla utsläpp av växthusgaser.

Inlägg i den här diskussionstråden: