Exotiska växter i Skandinavien

Svar: Kulde-rekord
Som svar till: Svar: Kulde-rekord ()

Först säger man att det ska bli för varmt här i norden pga koldioxidutsläppen... nu säger man att det ska bli kallt här pga koldioxidutsläppen! haha Faktum är att man i I-världen släppte ut gigantiska mängder koldioxid långt in på 1900talet men efter alla epidemier och folk som dog av förkolnade lugnor fixa man till det här. Men de va la ungefär samtidigt som man börja elda på i U-länderna. De kräver dock ingen uppvärmning där... frågan är om det inte globalt sätt släpps ut mindre koldioxid nu än förr? Dagens bilar släpper ju ut väldigt lite avgaser med hur det va innan 70-talet. Visst finns det massor mer bilar idag men de e ju lite skillnad på utsläppen också.

Kan det va så att eftersom vi släpper ut mindre freoner, koldioxid och annat i luften nu så får vi också räkna med kallare klimat? Har ni sett hur de såg ut i städer i slutet av 1800talet, början på 1900talet?

Jag funderar på att borra mig ner till magman hemma i trädgården och släppa upp lite värme! Lägga värmeslinger i gräsmattan kanske? haha

Inlägg i den här diskussionstråden: