Exotiska växter i Skandinavien

Svar: Minus 8 natten till söndag i Skåne !!!@ Leif

hejsa leif
Nu bor de ikke i selve milano, men pyt nu også med det, skrev milano området da alle jo nok ved hvor det er, men dernede har de også deres lokale klimaer. Usda kortene er lige så forskellige at se på som der er kort så hvilket mon er rigtig.
Leif vil du mene at selv om jeg bor i zone 7b på nogle kort og zone 8b på andre ,så har det ingen betydning for en plante der har en max minium tempratur på -15 hvis der pludselig frøs 23 grader i 14 dage? . At hvis bare det stadig holder sig inden for gennemsnittet så har det ingen betydning over en længere periode så slår det intet ihjel. For der er vi bestemt ikke enige.
For eksempel Colorado Springs, , Albany i staten New York, og Prag, Tjekkoslovakiet, ligger alle i USDA Zone 5. Klimaet i disse byer er ikke nødvendigvis det samme, og det samme planter kan ikke vokse lige godt i alle tre byer pga meget forskellig længde på vækstseseon forskelligt antal sol timer osv. Håber du kan svare på det da lærdom fra anden side aldrig er for sent at få, måske vi kan lære begge to
John

Inlägg i den här diskussionstråden: