Exotiska växter i Skandinavien

Klimatkätteriet
Som svar till: Svar: Märkligt... ()

Läste i senaste numret av Illustrerad vetenskap att flygtrafikens bidragande till växthuseffekten pga nybildandet av moln är 9ggr värre än man tidigare trott! Men vad det betyder förtäljer inte artikeln... Det finns alltså annat än koldioxid som påverkar miljön? Och här har alla troenden bara haft en gud!? Det finns alltså flera gudar och som sann bibeltolkare(IPCC-tolkare) kan man ju konstatera att Nobels Fredspris kanske lite hastigt delats ut till några som erkännt att dom fifflat med temperaturdata och andra grafer och fakta för att "Rapporten ska se bättre ut"!

Ja vad kan någon vinna på att skylla allt på koldioxid, Anders? Vilka tjänar pengar på att införa koldioxidskatt? Är det barnen i Afrika? Isbjörnarna? Är det klimatkättarna? Nja... Kan det vara dom som kan sälja utsläppsrättigheter? Länder och stora företag som redan har en massa pengar? Dom som betalar Al Gores film och hans PR-tåg? Som sedan ledde fram till den uppmärksammade träffen i Köpenhamn för ett kort tag sedan där alla länder skulle skriva på om denna koldioxidskatt som skulle innebära stora kassaklirr till dom flesta länderna. Några skrev inte på som bekant. Tror du dom sket i att skriva på för att dom skulle förlora på en koldioxidskatt eller för att dom inte trodde på hela idén om att koldioxid är den ända och stora boven, om det nu finns en sådan? Eller fanns det andra förklaringar? Varför pratar man inte längre om denna koldioxidskatt? Är det för att bluffen blev synad av ett gäng eller för att det finns korkade människor som styr länder? hehe

Men hur va det med Etanol som var den nya religionen för ett tag sedan. Då var det bilfolk och kunniga entusiaster som kättade mot miljövetare och regeringar och företag som såg dollartecken. Är etanol bra för miljön? Kanske bör man tänka efter före och forska ordentligt innan man kastar sig ut för stupet, Anders. Kanske ska man forska på andra områden också och inte blint lyssna på folk som kan ha dolda agendor.

Som Thomas sa så ska man pröva vetenskapen och kritisera, böja och vrida på den, tills man kommer nån vart. Men jag tror ju inte på bibeln heller, gör du?

Inlägg i den här diskussionstråden: