Exotiska växter i Skandinavien

Global uppvärmning - Svensmarks bevissvit

Den bevissvit som nu byggs är svår för etablissemanget, se nedan:
Svensmark har man försökt att tillintetgöra i ett av de sämsta reportage som genomförts av SVT, (vetenskapsmagasinet)
ett lågvatten märke för deras public-service arbete som skall vara opartiskt, i detta fall så partiskt och dåligt genomfört att man blev anmäld till granskningsnämnden.
IPCC ståndpunkt är känd och deras hätska utfall mot den lågmälde och sansade vetenskapsmannen och meteorologen Svensmark liknar
katolska kyrkans intoleranta hållning i mångt och mycket.
Tunga och erkända meteorologer har motarbetat, skällt ut honom (det har IPCC också gjort för den delen).

Svensmark är klimatpolitiskt farlig och hotar klimatologer, meteorologer och politiska ståndpunkter.
De riskerar att stå nakna, som i sagan om kejsarens nya kläder, och förlora sitt akademiska anseende.
För politikerna är han en skattemässig katastrof, då man riskerar att inte kunna CO2-beskatta sina medborgare runtom i världen.
Därför har han blivit smutskastad, förtalad, motarbetad, ekonomiskt strangulerad och knappt fått komma till att genomföra sina experiment.
Om han är så "fel på det", "är oansvarig" och "naiv i sin forskning" riskerar motståndarna inget, han kommer då att få fel i sina bevisande experiment och då vore saken ur världen.
Men så är icke fallet, de vet att han har rätt och det är lika omvälvande för klimatologer, meteorologer och politiker som om
man naivt och oansvarigt skulle påstå att jorden är rund eller att jorden snurrar runt solen.
Klimateloger, meteorologer och klimatmodeller har ett gigantiskt problem (förutom att de inte ens kan påvisa väder/klimat som varit, trots att alla parametrar är kända) med molnbildning,
för skall man peka på en avgörande faktor som helt och hållet slår sönder deras värld är det moln och molnbildningsmekanismer.
Svensmark är farlig, lika farlig som Galileo var på sin tid för vad den mäktiga katolska kyrkan hade lärt ut (och den gången handlade det inte om pengar som det gör nu).
Är det något som folk i maktpositioner inte vill ha, så är det fel och framför allt inte komprometterande vetenskapligt och väl underbyggda bevis från CERN på att de har fel, det gör det hela sju resor värre.
Sanningen är alltid svår för de som har fel, ljugit, manipulerat eller medvetet uteslutit/ratat information (t.ex. satellitmätningar av temperatur).

- Sista ordet från mig i denna tråd, då min ståndpunkt är känd i frågan ;-)

Inlägg i den här diskussionstråden: