Exotiska växter i Skandinavien

Svar: Köpa Yucca... *LINK* *PIC*
Som svar till: Svar: Köpa Yucca... ()

Hej,

Tak Teddy for "reklame", det er rigtigt at jeg laver en del Yucca fra frø og stiklingeformeret, samt også en enkelt sort som er blvet opformeret in-vitro. Men Palle ønkede store planter, og mine de ældste "frøplanter" er vel kun 4-5 år gamle. Palle du er velkommen til at se på listen fra 2008, den vil sikkert ligne den liste, som jeg skal lave for 2009. Du finder den her: http://www.bennyskaktus.dk/webshop/yucca-dk.html

Du skal ikke være så bange for størrelsen af Yuccafrøplanterne specielt hybriderne (egne krydsninger) vokser rigtigt godt når de bliver plantet ud i haven, Yucca kan ikke lide at vokse i små 3 liter potter. Du kan se fotos af nogle af de udplantede hybrider på denne side: http://www.bennyskaktus.dk/Yucca_hybrids_of_2003.html

Du og andre, er selvfølgeligt også velkomne til at besøge vores have, vi bor kun ca. 15 minutters kørsel i bil fra Hirtshals havn og ca. 40 minutter fra Frederikshavn, der er kun 3 minutter til E39 afkørsel 4, så vi er lette at "finde".

Jeg har indsat et foto af nogle af de pottede "jensen hybriderne", det er fra juni 2008. Planterne ser umiddelbart ikke så store ud, men potterne er oftest helt fyldt med rhizomer, så de har virkeligt gode rødder, som hurtigt giver kraft til vækst, når planten bliver udplantet frit i haven.

Hilsen

Benny

P.S. Vi har haft hardiskproblemer så hvis der er nogen, som har sendt mail til os, fra ca. jul til 14. januar, skriv da venlisgt igen.

Inlägg i den här diskussionstråden: