Exotiska växter i Skandinavien

Svar: Man blir så besviken !!!!!!!!!!!!!!

Hej Jonas
Du skal ikke være bange, det er meget normalt med disse kolde temprature. Husk vi bor i skandinavien. Det er jo ikke første gang vi har lidt kulde og bestemt heller ikke sidste gang.
Alle vores sarte planter har vi jo nu nok kun til låns i en årrække.
Midt og nord Europa (skandinavien) er nok ikke til palmer uden afdækning på friland set over en årrække med henholdsvis varme vintere og kolde vintere. Hvis vi kigger på globusen så vil de fleste jo nok mene det samme.
Og selvom der er forskel på tempraturen på vores forskellige klimaer i Skandinavien og mellem europa.(nogen mere milde end andre trods næsten naboer) vil vi på en eller anden måde altid skulle tage vores forholdsregler på vores bredegrader fra alperne op gennem det miderste midt Europa til os i det skandinaviske. Tror egentlig kun det er store dele af de britiske øer Frankrigs vest kyst det sydlige frankrig og alt syd for alperne og pyernæerne der kan vide sig sikker. Mon ikke det er forde vi har haft en årrække med milde vintere at vi troede palmerne voksede ind i himmelen og at vi var overbiviste om at vi ikke fik kulde igen forde det havde al gore sagt?
John
John

Inlägg i den här diskussionstråden: